Sunday, January 06, 2008

Plassmangel?

Man har alltid bruk for nye ting, en drikkedispenser, godteri automat, nye sko(med hjul) og den nye genseren du bare mååå ha .. så har du helt plutselig alt for mange ting (igjen)!
Å hvor gjør man så av alle disse tinga?
Man dytter dem pent inn under senga...
men der er det fult,
Så du prøver forsiktig å legge dem på øverste hylle i skapet,
Som til din store overraskelse også er full,
Det hele ender med at du bruker den nyeste kofferten din,
Som du forgjeves prøver å trøkke det hele neddi,
Alt dette påtross av at du veit at kofferten skal inneholde noe annet allerede neste uke.
Hvilket fører til at du om en uke igjen står med samme problem.
*typisk*

Så kan du jo prøve deg på en annen metode: kaste det du ikke bruker!
Ja nå som det nettopp har vært jul har de julegavene du ABSOLUTT ikke har bruk for igjen inntatt de allerede nok så overfylte skapene på rommet. For det meste kan faktisk ikke byttes til noe fornuftig. Og ikke kan du kaste dritten, for plutselig kommer en gretten gammel tante å gnåler om hvor den ”lekre” lysestaken du fikk av henne til jul har tatt veien. (som du selvfølgelig ringte å sa tusen takk for)
Greit så er hyllene dine alt for fulle og du MÅ gjøre noe med det , du bestemmer deg for den simple elimineringsmetoden. Enklere sagt enn gjort i grunn.
Kanskje jeg skal kaste den fleece genseren? Men neida… den kan jeg jo få bruk for, så inni skapet med resten av alt det jeg ”får bruk for en annen dag”

Så det hele ender med at du ikke har rydda opp , men rydda rundt:P og fortsatt ikke har plass til en dritt, så resten havner i den allerede overfylte kofferten IGJEN!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home